team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team

Medier: Jonas Wind er på radaren i La Liga-klub

post
Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

FC København har ikke fået den bedste start på den nye sæson i 3F Superligaen. Og nu ser det endda ud til, at de kan miste en af deres helt store profiler.

Angiveligt er der nemlig stor interesse for den danske Jonas Wind hos Mallorca. Den spanske klub lykkedes i sidste sæson med at sikre sig oprykning til La Liga. Derfor kan Jonas Wind potentielt ende med at skifte Superligaen ud med La Liga.

Både AS og Grada3 skriver, at den spanske klub har set sig varme på Jonas Wind, da de har et ønske om at styrke deres angreb, inden de går i gang med den nye sæson.

Derudover mener de to spanske medier også at vide, at Mallorcas sportslige ledelse har udset sig danskeren som deres favorit. Ingen af de to medier skriver dog noget om, hvorvidt et konkret bud er blevet sendt til FC København og Jonas Wind.

På trods af, at han er Mallorcas nuværende favorit, har det ikke hele tiden forholdt sig således. Oprindeligt havde den spanske klub nemlig udset sig Valladolid-profilen Sergi Guardiola til at styrke deres angreb.

Der menes også at have været forhandlinger mellem Valladolid og Mallorca, men handlen er efter sigende gået i vasken. Det kan nu vise sig at være positivt nyt for danske Jonas Wind, såfremt han har et ønske om at flytte til Spanien.

Klubben har nemlig valgt at rette blikket mod Jonas Wind, som de mener har flere af de samme fysiske kompetencer som Sergi Guardiola.

Læs også

Seneste Nyheder

news
12. august 2021
Silkeborg kunne tirsdag meddele, at man kommer til at vinke farvel til anfører Magnus Mattsson, som man havde solgt til en unavngiven klub, som man dog nu endelig har fået navnet på. Den 22-årige Mattsson komme således til at bytte Silkeborg ud med NEC Nijmegen, der spiller i den hollandske Æresdivision. “Det har altid været […]
Læs mere
news
12. august 2021
På søndag bliver der taget hul på 3F Superligaen. AGF skal i første opgør spille mod Brøndby, og til denne kamp får David Nielsen et ekstra kort til offensiven. AGF har nemlig hentet den 22-årige Dawid Kurminowski, der siden 2019 har spillet for den slovakiske klub MSK Zilina. Her er det i alt blevet til […]
Læs mere
news
12. august 2021
Onsdag aften er der blevet meldt ud, at Antalyaspor, en klub i Tyrkiet, har erhvervet sig SønderjyskE-angriberen Haji Wright på en lejekontrakt, der strækker sig i det kommende år, hvortil de skulle have fået en købsoption. 🔥 Hoş Geldin Haji Wright Kulübümüz Haji Wright ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş […]
Læs mere
news
12. august 2021
FC København har ikke fået den bedste start på den nye sæson i 3F Superligaen. Og nu ser det endda ud til, at de kan miste en af deres helt store profiler. Angiveligt er der nemlig stor interesse for den danske Jonas Wind hos Mallorca. Den spanske klub lykkedes i sidste sæson med at sikre […]
Læs mere