team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team

Officielt: David Nielsen får forstærket angrebet med polsk angriber

post
Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

På søndag bliver der taget hul på 3F Superligaen. AGF skal i første opgør spille mod Brøndby, og til denne kamp får David Nielsen et ekstra kort til offensiven.

AGF har nemlig hentet den 22-årige Dawid Kurminowski, der siden 2019 har spillet for den slovakiske klub MSK Zilina. Her er det i alt blevet til 51 kampe, hvori han har bidraget med 27 mål.

I sidste sæson bidrog han med intet mindre end 20 mål, hvilket gjorde ham til topscorer i ligaen. Derfor er det tilsyneladende en træfsikker 9’er, der er blevet en del af offensiven i AGF.

“Vi er stolte over, at det er lykkedes at indgå en aftale med Dawid. Han er en ung, ambitiøs angriber, som har vist, at han kan score mål i en kompetitiv europæisk liga. Han har også erfaring fra ungdomslandsholdene i Polen, og vi har en forventning om, at Dawid i vores miljø kan udvikle sig yderligere og score mål for os,” siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Stig Inge Bjørnebye roser desuden den nyindkøbte angriber, som han kalder for ‘en klassisk 9’er, der besidder gode afslutningsfærdigheder med begge ben og hovedet’.

“Dawid er en klassisk 9’er, der besidder gode afslutningsfærdigheder med begge ben og hovedet. Han er hurtig, placerer sig godt i feltet og er sulten efter at score mål. Han arbejder altid hårdt i holdets tjeneste og er god til at sætte det første pres ind. Han har den mentalitet, vi gerne vil have på vores hold, og vi glæder os til at se ham tage nye skridt i sin karriere hos os,” fortæller han.

Kurminowski står også noteret for 22 ungdomslandskampe for Polen. Han har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i Lech Poznann. De næste mange år er han dog AGF-spiller, da han har indgået en femårig aftale med klubben.

Læs også

Seneste Nyheder

news
12. august 2021
Silkeborg kunne tirsdag meddele, at man kommer til at vinke farvel til anfører Magnus Mattsson, som man havde solgt til en unavngiven klub, som man dog nu endelig har fået navnet på. Den 22-årige Mattsson komme således til at bytte Silkeborg ud med NEC Nijmegen, der spiller i den hollandske Æresdivision. “Det har altid været […]
Læs mere
news
12. august 2021
På søndag bliver der taget hul på 3F Superligaen. AGF skal i første opgør spille mod Brøndby, og til denne kamp får David Nielsen et ekstra kort til offensiven. AGF har nemlig hentet den 22-årige Dawid Kurminowski, der siden 2019 har spillet for den slovakiske klub MSK Zilina. Her er det i alt blevet til […]
Læs mere
news
12. august 2021
Onsdag aften er der blevet meldt ud, at Antalyaspor, en klub i Tyrkiet, har erhvervet sig SønderjyskE-angriberen Haji Wright på en lejekontrakt, der strækker sig i det kommende år, hvortil de skulle have fået en købsoption. 🔥 Hoş Geldin Haji Wright Kulübümüz Haji Wright ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş […]
Læs mere
news
12. august 2021
FC København har ikke fået den bedste start på den nye sæson i 3F Superligaen. Og nu ser det endda ud til, at de kan miste en af deres helt store profiler. Angiveligt er der nemlig stor interesse for den danske Jonas Wind hos Mallorca. Den spanske klub lykkedes i sidste sæson med at sikre […]
Læs mere